Home Svaštara VASPITAČICA IZ SRBIJE ODUŠEVILA PORUKOM KOJU JE ZA KRAJ VRTIĆA NAPISALA DECI

VASPITAČICA IZ SRBIJE ODUŠEVILA PORUKOM KOJU JE ZA KRAJ VRTIĆA NAPISALA DECI

1076
0

OPRAŠTANJE od vrtića uoči polaska u školu za decu je velika prekretnica. Deca će preko noći morati naučiti da mirno sede, pišu zadatke, sklopaju nova prijateljstva i zato im odrasli trebaju da daju podršku. Jedna vaspitačica iz Srbije demonstrirala je kako bi to trebalo izgledati.

Svim mališanima koji najesen kreću u školu poklonila je takozvanu „vrećicu za putovanje“, a na Twitteru ju je podelila jedna žena čiji je nećak među decom koja su primila tu divnu uspomenu.

„U vrećici za putovanje dalje ćeš naći: autić da te poveze u nove avanture, ali ne zaboravi nekad stati i odmoriti. Flaster za rane koje ćeš lečiti sam, ali ako ti zatreba pomoć, uvek smo tu. Olovku za sve dobro i važno što ćeš želeti da zapišeše. Seme koju možeš zasaditi, negovati i videti što raste, onako kako smo i mi gledali tebe kako rasteš i postaješ jedno pristojno i veliko dete. Kamenčić koji je jedinstven kao i ti, ne postoji niko ko je baš kao ti. Jedan deo slagalice jer svi vi s različitim znanjima i veštinama trebate da činite jednu cjelinu. Jedno srce zato što ćeš ti zauvek biti u našem srcu“, napisala je spitačica u poruci koja je oduševila ljude.

„Dugo nisam pročitao ništa lepše i brižnije“, „Ovo vraća nadu u čovečanstvo“, komentarisali su.

https://www.index.hr/mame/clanak/odgojiteljica-iz-srbije-odusevila-porukom-koju-je-za-kraj-vrtica-napisala-djeci/2287595.aspx

 

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here