Home Poznati KAKO DANAS IZGLEDA MALI TADIJA IZ LEGENDARNOG FILMA „VARLJIVO LETO ’68“ I...

KAKO DANAS IZGLEDA MALI TADIJA IZ LEGENDARNOG FILMA „VARLJIVO LETO ’68“ I GDE GA JE ŽIVOT ODVEO? NIKADA GA NE BISTE PREPOZNALI…

321
0
Foto: Printscreen/ YouTube

Priča o Andriji Mrkaiću, koji je glumio neodoljivog dečaka Tadiju…

Foto: Printscreen/ YouTube

Njegovi roditelji su bili protiv toga da on tumači ovu ulogu. Na audiciju ga je odveo deda. Tamo je imao zadatak da pročita pesmu, a režiserima je odmah zapao za oko. Pošto je bio mali, prvo mu je bilo teško da odlazi na snimanja i da dugo bude odvojen od roditelja, ali su ga svi zavoleli, pa se za njega snimanje pretvorilo u igru.

„Zahvalan sam dedi što me je odveo na audiciju, zato što je ta uloga definisala moj dalji život. I danas me svi zovu Tadija. Imao sam čak i kuče koje je takođe bilo Tadija jer su ga krstili drugovi iz kraja“, rekao je Mrkaić jednom prilikom.

Foto: Printscreen/ YouTube

Nakon ovog filma imao je još samo jednu ulogu. Glumio je sina Nikole Simića u ostvarenju „Nema problema“. Posle toga se više nije bavio glumom. Kada je odslužio vojni rok, Andrija je otišao na Havaje. Na Havajima je bio dugo, ali se uželeo Srbije. U državu se vratio i zbog devojke. Mali Tadija je radio i kao stjuart u „Katar ervejzu“.

https://www.magazin.novosti.rs/sr/zivot-plus/stil-poznatih/vest/kako-danas-izgleda-mali-tadija-iz-legendarnog-filma-varljivo-leto-68-i-gde-ga-je-zivot-odveo-nikada-ga-ne-biste-prepoznali-foto/1464917?utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=novosti_boost_fb1&fbclid=IwAR0UOj5J11nBofbF6p28FufkAbKqISLEP7wcKeGTHN0O_BDXNNZ6IXwpDMY

 

 

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here