Home Čika Kekine priče i pesme ČIKA KEKINA PRIČA O TOME KAKO VOLETI I BITI VOLJEN…

ČIKA KEKINA PRIČA O TOME KAKO VOLETI I BITI VOLJEN…

228
0
Pixabay License

Dragi drugari, vi znate a i ja znam, da baš volim mnogo da pričam priče… Tako da sad ne mogu baš da se setim da li sam vam pričao priču o Čika Kekinom Komšiji. Pa ako i jesam, nije nekad loše i ponoviti ponešto…

Nekada davno kod mene u komšiluku je živeo moj komšija po imenu Čika Kekin Komšija. On je sa svojom ženom je, koja se zvala Žena, živeo veoma siromašno…

Jednom, njegova žena po imenu Žena, koja je imala vrlo dugačku i lepu  kosu, zatraži od njega da joj kupi češalj kako bi je pravilno održavala.

Čika Kekin Komšija se osećao vrlo tužno ali je morao da je odbije. Objasnio je kako nema dovoljno novca ni za popravak kaiša svog sata koji je bio pokidan.

Žena Čika Kekinog Komšije više nikada nije tražila da joj muž kupi češalj.

Jednog dana, kada je Čika Kekin Komšija pošao na posao prošao je pored radnje sa satovima… Stao je ispred radnje i zamislio se… Odlučio je da uđe u radnju i proda svoj oštećen sat po vrlo niskoj ceni.

Odmah posle toga je otišao da kupi češalj za svoju dragu ženu.

Uveče je došao kući sa češaljem u ruci spreman da joj da češalj.

Iznenadio se kada je video ženu sa kratkom kosom, a onda je video da ona u ruci drži nov kaiš za sat.

Žena je prodala svoju kosu i za taj novac kupila kaiš. U isto vreme su im potekle suze, ne zbog uzaludnosti njihovih postupaka, već zbog uzajamne snage njihove ljubavi.

Zapamtite – voleti je ništa, biti voljen je nešto, ali voleti i biti voljen od strane osobe koju voliš je sve.

Razumemo se! Zar ne?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here