Home Poznati BILA JE PRESLATKA DEVOJČICA KOJA JE SVE OČARLA U FILMU „KUDUZ“ I...

BILA JE PRESLATKA DEVOJČICA KOJA JE SVE OČARLA U FILMU „KUDUZ“ I STIHOVIMA KOJE JE OTPEVALA SA ZDRAVKOM ČOLIĆEM: Evo kako danas izgleda čuvena IVANA

230
0
Foto: Youtube printscreen

Ivana Legin, bila je preslatki devojčurak koji se pojavio u spotu „čaje šukarije“ Zdravka Čolića, gde je otpevala čuveni stih „Ja se zovem Ivana, a tata me zove zlato“, ali i u filmu „Kuduz“.

Riđokosi devojčurak, očarao je tada sve svojom pojavom, a nakon izbijanja rata, sa porodicom je izbegla u Australiju u kojoj živi i dan danas.

RAT OSTAVIO OŽILJKE NA DUŠI

– Izbeglištvo je išlo preko Beograda, Zagreba, Rusije pa tek onda do Australije. Kao i svima ostalima koji su lutali svetom pokušavajući da nađu svoj kutak mira i sigurnosti bilo je nemirno, nesređeno i nestabilno. Tek što smo se navikli na jednu školu i način života, našli smo se u drugom okruženju sa novim jezikom i kulturom. Nije bilo lako, ali ovakva iskustva definitivno jačaju. Mali ožiljci će uvek biti prisutni, nekada će da zasvrbe ili da se upale, obično kada to najmanje očekujemo. Međutim, na to gledam kao proživljeni život i kad taj ožiljak zasvrbi samo me podseti da sam u 33 godine preživela nešto što mnogi nisu sa 90 – rekla je Ivana u jednom intervjuu.

Devika Bilimoria Photography

Iako je sada već ozbiljna žena, Ivana nije izgubila dečji izgled. Ostala je dosledna svojoj riđoj kosi, a njene plave krupne oči će vas uvek podsetiti o kome se radi.

https://www.magazin.novosti.rs/sr/tv-novosti/tv-zvezde/vest/bila-je-preslatka-devojcica-koja-je-sve-ocarla-u-filmu-kuduz-i-stihovima-koje-je-otpevala-sa-zdravkom-colicem-evo-kako-danas-izgleda-cuvena-ivana-foto/1448552?fbclid=IwAR0lncpuD9FlCxUe0usa0GEHvhTl3o2kJZj-kvvnaWQ7rAYNAvNXU48YT24

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here