Home Svaštara ZAŠTO VOLIMO NAŠE VASPITAČICE?

ZAŠTO VOLIMO NAŠE VASPITAČICE?

648
0

Dok se uporno trudite da naučite dete da vas posluša, da sedi dok jede, zaspi samo i nauči osnovna pravila, čini se da vaspitačice to rade uz pomoć čarobnog štapića.

Biti vaspitačica fizički i psihički je zahtevan posao. Aktivno pratiti i podsticati potrebe jedne dečije grupe, pripremati kreativne materijale za učenje i igru, podsticati i pratiti individualne potrebe svakog deteta ponaosob, imati dobru komunikaciju i saradnju sa roditeljima, izuzetno je izazovan profesionalan zadatak.

Sva briga, kreativnost u osmišljavanju zabavnog sadržaja, ljubav koju nesebično pružaju, pažnja koju poklanjaju mališanima čini vaspitačice omiljenim kod dece. Iako mala, deca vrlo dobro umeju da prepoznaju osobe koje im posvećuju pažnju, pa tako svoju nesebičnu ljubav poklanjaju vaspitačima.

Naše vaspitačice su požrtvovane, mlade žene koje svakodnevno vode brigu o našim mališanima, a ljubav koju im pružaju ista je za svako dete. Kroz vežbice za pravilan razvoj najmlađih polaznika, učenje, pevanje i igru starijih mališana pa sve do njihove brige, strpljenja i lepih reči, naše vaspitačice stiču poverenje naše dece i njihov boravak u vrtiću čine prijatnim i lepim.

Ako ste se ikada pitali, čime to vaspitačice za vrlo kratko vreme osvoje dečija srca, sada znate.

Photo by krakenimages on Unsplash

http://www.akvica.rs/zasto-volimo-nase-vaspitacice/

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here