Home Info НОВОСАЂАНКА ЈАНА ЦРНОМАРКОВИЋ У НОМИНАЦИЈИ ЗА WAF AWARDS

НОВОСАЂАНКА ЈАНА ЦРНОМАРКОВИЋ У НОМИНАЦИЈИ ЗА WAF AWARDS

53
0

Младој новосађанки Јани Црномарковић, вишегодишњој победници ШКОЉКИЦА, али и бројних фестивала у Србији и иностранству додељена је престижна награда Светске асоцијације фестивала WAF AWARDS 2022!

Јана је, као представница Србије и Међународног музичког фестивала за децу „ШКОЉКИЦЕ“ из Новог Сад, заједно са још 12 најбољих представника међународних фестивала, чланица WAF, номинована за престижне награде Светске асоцијације фестивала које су уручене на гламурозној церемонији доделе награда у кристалној сали хотела Хилтон 9. јануара 2023. у Скопљу.

Било је задовољство и част присуствовати и уживати у Јанином гласу и изведби, као и престављању осталих уметника, носиоца Гран при награда са бројних светских фестивала.

У оквиру манифестације одржан је и WAF CONTEST на којем су као представнице Србије запажен наступ имале Јанина млађа сестра Елена Црномарковић из Новог Сада и Маша Миловановић из Београда које су у конкуренцији учесника из Мађарске, Шведске, Македоније, Босне и Херцеговине, Казахстана, Чешке, Молдавије, Словеније, Израела, Јерменије, Летоније и Украјине освојиле III и II награду!

Директор фестивала “Шкољкице” Милан Гнип

Била је ово најбоља потврда да Елена Црномарковић иде утврђеним уметничким стазама које је поставила њена сестра Јана, као и прошлогодишњи лауреат WAF AWARDS Бојана Срдановић и да ће Нови Сад још дуго имати на кога бити поносан.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here