Home Predstavljamo „ČUVARI RAVNICE“, EKOLOŠKI ČASOPIS ZA DECU KOJI ČITAJU I ODRASLI

„ČUVARI RAVNICE“, EKOLOŠKI ČASOPIS ZA DECU KOJI ČITAJU I ODRASLI

192
0

Ekološki časopis „ČUVARI RAVNICE“, koji izlazi od 2013. godine, je namenjen deci osnovnoškolskog uzrasta. Časopis ima za cilj da svojim čitaocima usadi ljubav i interesovanje za prirodu i podstakne ih da se aktivnije uključe u zaštitu životne sredine kroz razne aktivnosti.

Svako izdanje je prepuno neverovatnih činjenica, zanimljivih fotografija, ilustracija i edukativnih članaka koji pomažu deci da razviju dublje razumevanje prirode.

Časopis „ČUVARI RAVNICE“ će sigurno inspirisati svako dete da stvori pozitivan odnos prema prirodi i životnoj sredini kroz članke o svetu životinja i raznim ekološkim temama, kroz igre, aktivnosti, zagonetke, poeziju, konkurse, priče i zanimljive vesti i informacije.

Svi sadržaji u časopisu „ČUVARI RAVNICE“ su kreirani imajući na umu značaj prirode i životne sredine, kao i činjenicu da se ekološka svest najbolje razvija u mladosti.

Pomozite svom detetu da zavoli prirodu i životinje tako što ćete mu omogućiti čitanje ove ekološki svesne i obrazovne publikacije.

U časopisu, pored dece, uživaju i roditelji i oni zajedno svoju ljubav prema prirodi i brigu u životnoj sredini prenose i na svoju okolinu.

Vaše dete će sticati znanje i zabavljati se imajući časopis „ČUVARI RAVNICE“ u svojim rukama.

Ekološki časopis za decu „ČUVARI RAVNICE“ može da se kupi na kioscima u Vojvodini, dok pravna lica mogu da se pretplate na časopis.

PRIDRUŽITE SE NAM SE!

ŠTA MOŽETE DA PROČITATE U NOVOM BROJU?

KONKURS ZA UČENIKE OSNOVNIH ŠKOLA „POKAŽIMO SVOM MESTU KOLIKO DA VOLIMO“

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here