Home Svaštara ZAPOSLENA MAMA OTKRILA KOJI JOJ TRIKOVI POMAŽU DA IZBEGNE HAOTIČNA JUTRA

ZAPOSLENA MAMA OTKRILA KOJI JOJ TRIKOVI POMAŽU DA IZBEGNE HAOTIČNA JUTRA

45
0

ŽIVOT s decom može biti izazovan, posebno kada su u pitanju haotična jutra koja uključuju spremanje za odlazak u vrtić ili školu.

No mama dvoje dece Daisy Woods kune se u nekoliko jednostavnih navika koje svakodnevno praktikuje kako njeni dani ne bi započinjali stresom.

videu koji je objavila na TikToku je otkrila kako je pravilo broj jedan: uvek uveče napuniti mašinu za pranje sudova i upaliti je kako bi vas ujutro dočekalo čisto posuđe. Iako se možda ne čini previše bitnim, imati čistu kuhinju s tanjirima, činijama i šoljicama spremnima za korišćenje znači da dan započinjete na pozitivan način.

Dalje, ova mama je rekla da svaku veče isplanira i pripremi šta će njena deca sutra obući. To joj pomaže da ujutro ubrza stvari.

Ista stvar vredi i za sve ono što joj je potrebno kako bi deca obavila jutarnju higijenu. Stvari poput četkica za zube ili vlažnih maramica drži u kutiji koju može nositi po kući i tako štedi vreme koje bi potrošila na traženje stvari.

Koristi se i tablom na kojoj su ispisani jednostavni zadaci za njenu djecu koje mogu sami obaviti, poput pranja zubi. Također, Daisy je rekla da pokušava da smisliti plan obroka koji će joj dodatno olakšati stvari, piše The Sun.

https://www.index.hr/mame/clanak/zaposlena-mama-otkrila-koji-joj-trikovi-pomazu-da-izbjegne-kaoticna-jutra/2244666.aspx

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here