Home Predstavljamo ZABAVNI PARK ZA DECU I ODRASLE – LEGOLEND, NEMAČKA

ZABAVNI PARK ZA DECU I ODRASLE – LEGOLEND, NEMAČKA

990
0

Ukoliko ste ljubitelj Lego kocki, a i ukoliko niste, nećete ostati ravnodušni ako posetite ovaj park. Legoland radi od polovine marta do prve nedelje novembra, i postoji više celina u njemu.

Nudi zabavu za sve uzraste, aktivnosti u kojima može da učestvuje cela porodica, a svuda su naravno stvari napravljene od Lego kocki. Vožnja zmajem, gusenicom ili konjima, ili mini verzije stadiona, aerodroma, zamka i gradova je nešto što morate videti. Legoland postoji i u Engleskoj i Danskoj.

Legoland zabavni park se nalazi u mestu Gunzburg (između Minhena i Študgarta). Park ima 8 tematskih celina, koje se prostiru na površini većoj od 25 fudbalskih igrališta. Centralno mesto u parku zauzima Miniland, koji predstavlja poznate evropske gradove (Venecija, Frankfurt, Minhen) i predele (Švajcarksa, Holandija) napravljene od 25 miliona Lego kocki.

Park je otvoren 2002. godine i stalno se proširuje novim atrakcijama, kao što su “Ratovi zvezda” otvoren 2011.godine i “Leteći Nindža” otvoren ove godine. Najpopularniji delovi Miniland-a je „Star Wars“ odeljak sa figurama Dart Vejdera, Jode i Luka Skajvokera u prirodnim veličinama.

Da bi se obišao ceo zabavni park i učestovalo u svim atrakcijama koje nudi potrebno je više od 12 sati. Treba pomenuti i 4D bioskop, centar za testiranje i izgradnju, prostor za maštu. Zemlja avanture dočarava džunglu, a drveće, pojedino rastinje i životinje napravljene su od Lego kockica. Zabavu za celu porodicu upotpunjuju restorani, picerije, grilovi, barovi, poslastičarnice, prodavnice.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here