Home Info UREĐEN VRTIĆ U ŠULJMU KRAJ SREMSKE MITROVICE

UREĐEN VRTIĆ U ŠULJMU KRAJ SREMSKE MITROVICE

267
0

Prostorije vrtića u Šuljmu zajedničkim snagama grupe građana, vaspitačice Slobodanka Cica Grčić i mešatana ovog sremskog sela su u prethodnom periodu kompletno uređene. Vrtić su posetili direktorica PU „Pčelica“ Biljana Cvijetić i načelnik Uprave za obrazovanje Sremske Mitrovice,  Ilija Nedić.

„Onoliko koliko je to bilo u našoj moći sredili smo vrtić. Zahvaljujem se roditeljima od kojih je potekla inicijativa koju sam bez razmišljanja podžala, zatim grupi građana na čelu sa Stevom Lapčević, Milanu Gejevcu o Željko Žižiću“, rekla je vaspitačica Grčić prilikom današnje posete.

Ona je dodala da će upravo mališani koji pohađaju ovaj vrtić u narednom periodu biti zaduženi za njegovu dekoraciju.

„Veoma mi je drago kao direktoru „Pčelice“ u čijem sklopu je i vrtić u Šuljmu, mogu da kažem da u našoj ustanovi rade vaspitači koji su izuzetno odgovorni, kreativni, posvećeni svom poslu. Slobodanka je jedan od tih vaspitača i ovom prilikom bih se zahvalila i njoj, ali i svima koji su pomogli da se poboljšaju uslovi boravka u vrtiću za naše najmlađe“, rekla je Cvijetić.

Milan Gajevac, jedan od učesnika akcije uređenja prostorija vrtića nije krio oduševljenje što su pomogli da se jedan za selo bitan prostor uredi i pozvao sve druge vrtiće da im se obrate kako bi isto ili slično uradili za njih.

Radovi na objektu vrtića podazumevali su kako krečenje, tako i gletovanje pre istog, uklanjanje vlage iz pojedinih prostorija, uređenje fasade.

http://www.ozon.rs/vesti/2018/zajednickim-snagama-uredjen-vrtic-u-suljmu/

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here