Home Info УКЉУЧИТЕ СЕ У АКЦИЈУ „(У)ЧИТАЈ КЊИГУ“

УКЉУЧИТЕ СЕ У АКЦИЈУ „(У)ЧИТАЈ КЊИГУ“

61
0

Учитељица Татјана Ковачев је кроз вишегодишње искуство у раду са децом, откривала њихова интересовања. Тако је открила да деца воле духовите песме, нестварне догађаје, али не воле да сами читају. Воле да слушају.

О свом искуству Татјана kаже:

«Писана реч у трци са новим технологијама полако губи, што ме је мотивисало да напишем роман  „Игрица лавиринт“ у којем је јунак унутар компјутерске игрице. Отуда назив акције „(У)читај књигу“ по термину који користе деца када учитавју игрицу.

Роман је без илустрација, јер сам желела да остварим контакт са читаоцима и добијем повратну информацију о њиховом доживљају прочитаног. Управо из тих разлога сам покренула акцију на друштвеној мрежи фејсбук где позивам децу да буду илустратори!

Деца уз сагласност родитеља могу илустрације да поставе на фејсбук страну ИГРИЦА ЛАВИРИНТ и позову пријатеље на гласање.

Илустрације са највише лајкова добијају награде. 

За куповину награда сам одвојила део новчаног износа који сам добила за признање «Најбољи едукатор», а додељује га удружење „Живојин Мишић“.«

Више о акцији на линку:

https://tatjanakovacev.wordpress.com/2017/12/15/%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D0%B2-%D0%B8%D0%BB%D1%83%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B0/

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here