Home Svet oko nas UDOMLJENI PAS „BELI“, DONOSI LJUBAV I NAGRADE SA IZLOŽBI

UDOMLJENI PAS „BELI“, DONOSI LJUBAV I NAGRADE SA IZLOŽBI

222
0

Beli je mešanac star 2,5 godine i udomljen je sa ulice. Od samog početka je odan gazdi i postao je odličan čuvar svog dvorišta. Kako njegov vlasnik, Kosta Videnović iz Opova kaže, uvek je mio, veseo, razigran i trči u zagrljaj svom gazdi.

Beli ima i osvojene četiri medalje i pehar na izložbama. na čuvenim „Ovčarskim danima“ u Sakulama Na izložbi pulina i ostalih pasa 2015. osvojio je treće mesto, 2016. je proglašen za najlepšeg psa izložbe, 2017. je osvojio prvo mesto a na izložbi pasa u Zrenjaninu 2016.  takođe osvaja treće mesto.

Kosta kaže da će njegov ljubimac možda postati i najtrofejiniji mešanac u Srbiji i regionu.

Svakoga dana svedoci smo napuštanja pasa i mačaka. Oni nisu ‘ljubimci s greškom’. Njihova jedina ‘mana’ je što su došli u ruke pogrešnih vlasnika.

Koliko god se trudili, privremeni udomitelji koji brinu o njima nikada im neće moći osigurati pažnju koju bi dobili kao porodični ljubimci. Ako razmišljate o nabavci psa ili mačke razmislite o udomljavanju. Zašto?

Spašavanjem života postaćete heroj, barem u očima životinje kojoj dajete drugu priliku. Besplatno ćete dobiti najodanijeg prijatelja koji će u vaš život doneti puno sreće i veselja. Neće vam slomiti srce ili okrenuti leđa. Sve što mu date vratiće vam višestruko.

Primer Koste i Belog govori tome u prilog.

Napomena:

Pse i mačke ne uzimajte iz sažaljenja, već samo ako mislite da ih prihvatite kao članove porodice za koje treba imati ljubavi, vremena, prostora i novca

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here