Home Svaštara ŠTA ČEŠ BITI KAD KAD PORASTEŠ? BIĆU VUK!

ŠTA ČEŠ BITI KAD KAD PORASTEŠ? BIĆU VUK!

61
0

Nastavnici u Velikoj Britaniji otkrili su šta su njihovi učenici žele da budu kad porastu. Titulu najmaštovitijih mališana nose oni koji su odgovorili: krompir, poštansko sanduče i vuk

SEĆATE li se šta ste odgovarali odraslima kada bi vam uputili kreativno pitanje: Šta ćeš biti kad porasteš? Dok nam se bliži početak nove školske godine, nastavnici u Velikoj Britaniji otkrili su šta su njihovi učenici poželeli po završetku razreda.

Jedan mališan je izrazio želju da postane crnac kako bi mogao da bude Majkl Džordan. Drugom je draži Spajdermen, trećem Betmen, četvrti bi da bude hranitelj zmajeva, dok bi peti da postane vatrogasac jer voli eksplozije i vatru.

Među mališanima mnogo je skromnih, pa tako jedan od života očekuje samo da sam seče svoju hranu. Na spisku želja i očekivanja od budućnosti našla se i proslava osmog rođendana, posao u supermarketu, nošenje šešira i gledanje serija.

Nekima je hrana najbitnija – jedna devojčica je rekla da će jednog dana imati toliko hrane da će eksplodirati, dok se njen vršnjak nada da će imati sve pice ovog sveta, osim vegetarijanske. Njihova vršnjakinja ima jasan cilj u budućnosti – želi da bude mušterija u prodavnici, da kupi brokoli, paradajz i šargarepu kako bi napravila supu kad dođe kući. I njen drug zna šta hoće – da ostane kod kuće i ne radi ništa.

Jednoj devojčici u životu je najvažnija ljubav, pa je rekla da će jednog dana ako bude imala dečka, možda dozvoliti roditeljima da dođu na sastanak, ali moraće da sede daleko. Ipak, kako je naglasila, možda neće imati dečka.

Titulu najmaštovitijih mališana nose oni koji su na pitanje šta žele da budu kad porastu, odgovorili: krompir, poštansko sanduče i vuk.

http://www.novosti.rs

 

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here