Home Svaštara RAZLOZI ZAŠTO MOJ SIN PLAČE :)

RAZLOZI ZAŠTO MOJ SIN PLAČE :)

60
0

Blog “Razlozi zbog kojih moj sin plače“, koji je Greg Pembrok pokrenuo 2012. godine na društvenoj mreži Tumblr za manje od sedam dana je stekao enormnu popularnost. Prvobitna ideja da postavlja slike svoja dva uplakana sinčića uz apsurdne razloge koji su ih doveli do suza sebe je u tolikoj meri nadrasla da su roditelji širom sveta Gregu uskoro počeli da šalju slične fotografije svojih mališana.

 

Ubrzo, Pembrok je objavio knjigu “Razlozi zbog kojih moje dete plače“, u kojoj je autor objedinio najzanimljivije fotografije koje su mu pristigle sa svih meridijana.

 

Početak ove priče bio je za Pembroka i više nego bezazlen, a popularnost koju je stekao bila je sve samo ne očekivana. Situacija koja je pokrenula lavinu desila se pošto je njegov sinčić za vreme ručka od tate tražio da mu prepolovi parče sira. Kad je Greg to učinio, dečak je u očajanju briznuo u plač.

 

– Scena je delovala toliko slatko i smešno, a u isto vreme neverovatno apsurdno. Nisam mogao da verujem koliko je jecao zbog tako banalne stvari. Morao sam da okačim tu fotografiju – priseća se Greg kako je sve počelo.

 

„NIJE HTEO DA PODELI S NJOM RUPU ZA NOGU“ I  „VASPITAČICA JE REKLA NE – NEKOM DRUGOM“

 

„MUVA JE SLETELA BLIZU NJEGA“  I    „SKINUO JE CIPELICE I ČARAPICE I SAD MU JE HLADNO“

 

„PITAO ME JE DA MU STAVIM PUTER NA PIRINAČ. I TO SAM URADIO“

 

„NISAM MU DAO DA SE UDAVI U OVOM JEZERU“

 

„ODLUČILA JE DA IDE NA PLIVANJE U POSUDI ZA VODU NAŠEG PSA“   „REKAO SAM DA MORA DA ME DRŽI ZA RUKU NA PUTU KUĆI“

 

 

https://www.mojpedijatar.co.rs/razlozi-zasto-moj-sin-place/

 

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here