Home Info PREDSTAVA „POKLON ZA DEDA MRAZA“ U DEČIJEM CENTRU KID’S PLANET INTERNATIONAL NOVI SAD

PREDSTAVA „POKLON ZA DEDA MRAZA“ U DEČIJEM CENTRU KID’S PLANET INTERNATIONAL NOVI SAD

106
0

30. decembar u 17h, DEČIJI CENTAR KID’S PLANET INTERNATIONAL (DANILA KIŠA 33)

Informacije i rezervacije na brojeve

069/ 299 8899, 021/ 450 648.


Paket po ceni od 500 dinara obuhvata predstavu, fotografisanje sa Deda Mrazom i uručenje novogidišnjeg poklona (koji donose roditelji).

Dečiji centar Kid’s Planet International stvorili smo kao bezbedno okruženje u kome Vaša deca svakog dana mogu da uče, razvijaju se i zabavljaju, i to pod nadzorom stručnih pedagoga i medicinskih radnika.

Naš program se zasniva pre svega na praktičnim aktivnostima i radionicama jer želimo da omogućimo svakom detetu da od najranijeg uzrasta pronađe svoja interesovanja u različitim oblastima. Ovaj program takođe sadrži veliki broj igara od kojih svaka ima moć da razvije psihičke ili fizičke osobine deteta, i to baš one koje su bitne za pravilno i kvalitetno odrastanje. Sve aktivnosti za Vašu decu su edukativne, ali izvedene na zabavan način koji drži dečiju pažnju i razvija njihovu maštu. Pored grupnih aktivnosti, u Kid’s Planet International centru, za Vaše dete možemo organizovati i individualni rad.

Aktivnosti se odvijaju u prostoru dečijeg centra, na 160m2 u kojima se nalaze dve sale sa ogledalima, sanitarni čvorovi prilagođeni svim uzrastima, svlačionice i prijemni prostor. Opremljeni smo najmodernijom tehnologijom koja je potrebna za nesmetano i kvalitetno izvođenje programa, ali i velikim brojem igračaka za najmlađe.

Dečiji centar Kid’s Planet International je sigurno mesto za odrastanje Vaše dece! Vi možete da se opustite dok se oni zabavljaju i uče pod nadzorom iskusnih stručnjaka.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here