Home Predstavljamo POSLUŠAJTE PESMU „CEO SVET JE NAŠ“  KOJA PREDSTAVLJA SRBIJU NA DEČIJOJ EVROVIZIJI...

POSLUŠAJTE PESMU „CEO SVET JE NAŠ“  KOJA PREDSTAVLJA SRBIJU NA DEČIJOJ EVROVIZIJI 2017.

111
0

Irina Brodić i Jana Paunović su predstavnice Srbije 26. novembra 2017, na dečijoj EVROVIZIJI 2017.  u glavnom gradu Gruzije, Tbilisiju sa pesmom “CEO SVET JE NAŠ“

Jana Paunović iz Beograda i Irina Brodić iz Šapca su se upoznale pre dve godine u zabavnoj emisiji “Ja mogu sve” i postale najbolje drugarice.

 Jana Paunović, pored toga sto je odličan đak, pohađa i muzičku školu i učesnica je na mnogim takmičenjima a osvojila je prva mesta na republičkim takmičenjima i takmičenju  “Mladi Vitrouz”. Bavi se plesom, jazz baletom, bila je učesnica hora , ima odlično znanje engleskog jezika i pozajmljivala je glas za crtani film “Maksimove Avanture”. Pohađa akademiju zabave i umetnosti u Novom Sadu. Iza sebe ima mnogo javnih nastupa, humanitarnih koncerata i priredbi.

Irina Brodić je svoj muzički talenat pokazala kada je imala samo godinu dana. Sa svega nekoliko godina počela je da svira na dečijem klaviru. Sa pet godina zakoračila je u muzički svet pevajući u muzičkom zabavištu i horu. Irina je učestvovala na mnogim takmičenjima i može se pohvaliti sa 7 prvih nagrada na republičkim takmičenjima i preko 30 na međunarodnima takmičenjima. Sa samo 11 godina održala je svoj prvi solistički koncert. Član je Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu i član akademije zabave i umetnosti. Učestvovala je na mnogim takmičenjima i festivalima humanitarnog tipa.

Poslušajte pesmu pod nazivom „CEO SVET JE NAŠ“, koju su radili Ognjen Cvekić, Lejla Hot, Jana Paunović i Irina Brodić, a koja će našu državu predstavljati na 15. Dečijoj Evroviziji 26. novembra.

LINK ZA PESMU

https://www.youtube.com/watch?v=SxG5fM_JD7s

 IZVOR:

http://srpskatelevizija.com

 

 

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here