Home Info POMAMA ZA POSETAMA DEDA MRAZA U BANJA LUCI

POMAMA ZA POSETAMA DEDA MRAZA U BANJA LUCI

1603
0

Praznična euforija za dolaskom Deda Mraza u kućnu posetu i podelu paketića je uveliko u toku, a termini od Nikoljdana su već skoro popunjeni zbog ranijih rezervacija kućnih poseta i podele paketića u firmama.

Đorđo Stanivuković sa iskustvom Djeda Mraza u Banjaluci, dugim 15 godina, kaže da je zainteresovanost građana za dolazak na kućnu adresu slična kao i prošle godine te da se za dolazak treba javiti pet do sedam dana ranije.

“Dolaskom na kućnu adresu slede pesmice, šale i fotografisanje. Bude veoma zanimljivo i činimo sve kako bismo usrećili najmlađe”, rekao je Stanivuković.

Dodao je da je cena dolaska 10 KM po detetu, ali ako je više dece, cena je i niža.

“Paketići su različite cene od 20, 30 i 40 KM. Roditelji mogu i sami kupiti paketić, a Deda Mraza samo zovnuti da mališanima uruči te poklone”, rekao je Stanivuković.

Dalibor Gligorić, menadžer Pozorištanca “Puž”, čiji su Deda Mrazevi jedni od poznatijih u Banjaluci, kaže da mu je ovo 16. sezona u kojoj je Deda Mraz.

“Dolazimo na kućnu adresu i održavamo predstave, a potražnja građana je sve veća i veća. Termini od Nikoljdana su već popunjeni”, rekao je Gligorić.

Dodao je da su cene dolaska različite, 20 ili 25 KM, kao i kod paketića, čije cene se kreću od 10 KM do 100 KM, sve u zavisnosti od želje roditelja kakav paketić hoće za svoje dete.

Nezavisne.com

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here