Home Info POČETAK ĐAKA PRVAKA U OSNOVNOJ ŠKOLI „BRATSTVO JEDINSTVO“ – BELO BLATO

POČETAK ĐAKA PRVAKA U OSNOVNOJ ŠKOLI „BRATSTVO JEDINSTVO“ – BELO BLATO

131
0

Kada se u životu čovekovom sabiraju utisci iz prošlosti, školsko doba ostaje nekako  najupečatljivije i najbezbrižnije. Uprkos svim specifičnostima i obvezama  život u školi nosi u sebi  one najlepše trenutke odrastanja i sazrevanja.

 

Svakako i obrazovanja bez kog se ipak ne može, posebno u ovom  vremenu visoke tehnologije. Ipak, da ne bismo odmah „stresogeno“ delovali na buduće prvake, danas smo im priredili jednu lepu i neobičnu dobrodošlicu. Pored narativnog dela bilo je tu pesama praćenih izvanrednim  koreografijama, skečeva i poučnih poruka. Čak i poneka anegdota iz školskog života prethodnih generacija. U prisustvu roditelja i prijatelja škole, đacima prvacima su podeljene  i đačke torbe, koje je obezbedila  zrenjaninska Gradska uprava, dok su posebne poklone za đake prvake  doneli i predstavnici mađarskog  i slovačkog  Nacionalnog  saveta.

Veselo, emotivno i sa puno ohrabrenja počeli su svoj životno-školski put naši prvaci, njih jedanaestoro, podeljeni po jezičkoj strukturi ali u jednom prostoru i u jednm zajedničkom, školskom srcu. U isto vreme, na istom mestu, dočekani su i naši predškolci kojima je vaspitačica pripremne predškolske grupe takođe pripremila programčić, kao ohrabrenje i toplu dobrodošlicu. Srećan početak svima!

U Belom Blatu, 1. septembra 2017.

N.M.

 

Pišite nam i vi o događajima u vašem vrtiću i osnovnoj školi!

 

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here