Home Vesti PETICIJA ZA UKIDANJE MALE MATURE OSMAKA I POLAGANJA PRIJEMNOG ISPITA SREDNJOŠKOLACA

PETICIJA ZA UKIDANJE MALE MATURE OSMAKA I POLAGANJA PRIJEMNOG ISPITA SREDNJOŠKOLACA

197
0

Usled svima poznatih okolnosti, u vezi sa epidemiološkom situacijom u zemlji i svetu, naša deca, gotovo godinu dana, školuju se u nenormalnim i nemogućim uslovima, sa popriličnim rupama u znanju, uskraćena za interaktivnu nastavu i izgubljenog kontinuiteta u radu, pri čemu su propusti trenutnog sistema obrazovanja, nenadoknadivi i teško nadomestivi.

U ovakvim, gorepomenutim okolnostima, na najvećem gubitku su deca završnih razreda, osmaci i srednjoškolci 4. godine.

Postavljati pred njima zahteve u vidu male mature i prijemnih ispita, nerealno je i ne ostavlja mogućnost za bilo kakve pripreme za iste.

Zato smo pokrenuli peticiju za njihovo ukidanje, što je u ovom momentu jedino ispravno resšnje, uz zahtev i sugestiju nadležnom Ministarstvu da pronađe najpovoljniji i najrealniji model upisa, te uzme u obzir i bodovanje po ostvarenom uspehu u prethodne četiri godine.

PETICIJA

https://www.peticije.online/ukidanje_prijemnih_ispita_za_osnovce_i_srednjokolce?u=6545042&uv=30950894&utm_source=fb_shareu

Aleksandra Džigumović, Aleksandra Borisavljević i Ana Stojev ispred grupe roditelja koja se zalaže za UKIDANJE MALE MATURE OSMAKA  I POLAGANJA PRIJEMNOG ISPITA SREDNJOŠKOLACA.

https://www.facebook.com/groups/3068086273449207/?ref=share

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here