Home Predstavljamo PESNIČKI UGOĐAJ – OŠ “BRATSTVO JEDINSTVO”, BELO BLATO

PESNIČKI UGOĐAJ – OŠ “BRATSTVO JEDINSTVO”, BELO BLATO

169
0

Beloblatska deca su baš pesnički orijentisana. I veoma talentovana. Tu konstataciju  potvrđuje i  činjenica da je na ovogodišnjoj “ Pesničkoj štafeti“,  u našoj školi,  bilo skoro šezdeset pesama u opticaju.

 

Ako se zna da je nas, bez zabavištanaca, oko devedesetoro, to  je onda impozantan broj  „malih pesnika“. Uostalom, to su potvrdili i naši dragi gosti iz Gradske narodne biblioteke “ Žarko Zrenjanjin“ i ovogodišnji nosilac štafete, naš značajan dečiji pisac i pesnik, Vladimir Andrić.

 

Veselo, razdragano, glumački i poetski “ naoštreni“ , družili smo se duže nego što je to satnicom organizatora bilo  predviđeno.

 

 

Ako još tome dodamo i naše neobično okruženje, zatim naše jezike i štrudle svakako, tada je ovaj događaj bio  baš pravi poetski hepening. A ko će biti najbolji u samoj završnici, na finalnom spektaklu u Zrenjaninu, 11. aprila u  Kulturnom centru, videćemo. Naravno, uz konstataciju da su  svi “ mali pesnici“  pobednici samim tim što su napisali toliko svojih pesama. Živelo pesništvo i sve dobre emocije u našim pesmama!

N.M.

 

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here