Home Svaštara OVE SU IGRAČKE PROGLAŠENE NAJBOLJIM ZA 2017. GODINU

OVE SU IGRAČKE PROGLAŠENE NAJBOLJIM ZA 2017. GODINU

777
0

Pogledajte koje su igračke proglašene najboljim za 2017. te procenite da li su  opravdale svoju popularnost

Šta kupiti deci za rođendan, šta za Božić, Novu godinu ili šta pokloniti za rođendan tuđem detetu, pitanje je s kojima se roditelji susreću tokom cele godine. Ove su igračke proglašene najboljima za 2017. godinu pa razgledajte, možda dobijete ideju za poklone.

 1. Barbi/pas/uzica/kosti – Barbi mora psa voditi u šetnju i za njim čistiti.

 

 

 1. „Hatchimals jaje“ – najveći problem kod ovih jaja je čitava kolekcija, pa budite spremni da će deca tražiti još ovih preslatkih pingvina koji pevaju, svetle, hodaju…

 

 1. Kuhinjski set hrane i pribora – ovaj bogati set sastoji se od 125 komada, a uz njega, vaše dete će postati pravi kuvar

 

 1. „Watch Ya’ Mouth“ pporofična igra – u setu se dobije 10 nastavaka za usta uz pomoć kojih morate pričati, pevati…. ovo je urnebesna zabava

 1. „Meccano“ igračka robot „Meccanoid G15“ – s njim se želi deci približiti sve veća i rastuća industriju robota. „Meccanoid“ je sastavljen od klasičnih ‘meccano’ delova, koji se spajaju po želji. Sve što detetu ili starijem korisniku treba su ključ i matice, kojima pljosnate ploče s rupama može konstruisati kako želi. Tako „Meccanoid“ može biti ljudskog, životinjskog ili nekog trećeg oblika.

 1. Najvruća ‘igračka’ sezone je tzv. „fidget spinner“, igračka koju se reklamira kao napravica za one koji se u životu nose s poremećajima. „Fidget“ je napravica koju osoba koja je drži može neprestano vrteti među svojim prstima. Izgleda kao nepravilni kotač, a ljudi su od obične vrtnje, počeli s „fidgetom“ izvoditi razne trikove. Na jutjubu postoje već hiljade videa na kojima ekipa demonstrira što se sve sa spinnerom može izvoditi.

 

 1. „Cozmo“ je robot koji stane na dlan ruke, kreće se poput kamiona, a s ugrađenog zvučnika čuje se muzika s ‘plejliste’ koja se menja s obzirom na njegovo raspoloženje u određenom trenutku. Posebnim ga čine upravo emocije, kada upozna novu osobu, znatiželjan je i društven. Kada ga ignorišu, postane tužan. Ljutit je kada gubi i slavi kada pobeđujue.  „Cozmo“ će nečije ime uvek izgovoriti drukčije, u igri, na primer, kada uradi zadatak koji mu je poveren, može kimati glavom u znak zadovoljstva, no kada mu je zadatak težak ili neizvediv, iskazuje nezadovoljstvo, na primer, rušenjem kockica.  „Cozmo“ ima senzore, nalimozak mu je zapravo u aplikaciji, na mobilnom uređaju.

 

 1. „Orbeez Ultimate Soothing Spa“ – reč je o igrački koja masira dečija stopala šarenim „Obreez“ lopticama koje se istresu iz male vrećice te u vodi magično rastu.

 

 1. Dron – dronovi su s trona zbacili leteće helikoptere i avione jer su pokretljiviji i jednostavniji za upravljanje. Ipak, njihovo vreme tek dolazi.

 

 1. „Minecraft“ kockice: Osmišljen prema igrici, ovaj robot od kockica oduševio je decu širom sveta.

 

 1. Igra mokre glave – Za ovu igru potreban vam je set za igranje, a igra se na način da ona osoba koja odgovara na pitanje na glavi nosi ovaj šešir u kom se nalazi voda. Za svako netačno pitanje povlači se štapić, a  onaj ko izvuče deblji kraj biće poliven vodom.

 

 1. Barbi kuća iz snova – Barbi kuća ima sve, od toateta do pribora za jelo.

 

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here