Home Svaštara OSAM RAZLOGA ZAŠTO SU TETKE, UJNE, STRINE I KUME NAJBOLJE

OSAM RAZLOGA ZAŠTO SU TETKE, UJNE, STRINE I KUME NAJBOLJE

129
0

Tetke su zauzete. Imaju svoje živote, svoje veze, svoje obaveze, a često i svoju decu. Ali, tetke imaju posebno mesto u srcima svojih nećakinja i nećaka i čuvaju tajnu duševnog zdravlja mnogih mama. Zbog toga želimo nazdraviti svim neverovatnim tetkama i počasnim tetkama koje čine naše živote lakšima, a živote naše dece lepšima!

  1. PRAVE FANTASTIČNE TORTE I KOLAČE

Tetke su neizostavne gošće na rođendanskim slavljima naših mališana. Često male slavljenike razvesele i najboljim tortama i kolačima.

  1. UVEK SE ŽELE IGRATI (ŠTO ZNAČI DA VI MOŽETE ODMORITI)

Znate da imate super sestru, šogoricu ili prijateljicu kada idete na bazene s decom, a vi ni ne trebate da ulazite u bazen… barem ne u onaj dečiji.

  1. KUPUJU NAJSLAĐU ODEĆU

Ormari naše dece često su prepuni preslatkih odevnih predmeta koje su im kupile njihove najdraže tetke. Hvala, tetke!

  1. UVEK SU KREATIVNE KAD SU U PITANJU POKLONI, ČAK I KAD SU POTPUNO ‘ŠVORC’

Nikad ne zaborave nijedan rođendan, Božić pa čak ni imendan. I kad uopšte nemaju novaca, potrude se da na svoj način razvesele naše klince!

  1. DECA SE UVIJEK LEPO PONAŠAJU KAD SU S NJIMA

Deca kao da se uvek pretvore u anđele kada su s tetkama. Je li to sigurnost u poklon ili slatkiše, saznanje da će napraviti barem 100 selfija ili garancija sigurnog ‘partnera za igru’ sledećih nekoliko sati, šta god da je slučaj – transformacija je neverovatna!

  1. NAJBOLJE SU DADILJE

Imate dogovor kod lekara? Morate hitno nešto da obavite? Većina tetki i više su nego sretće kada pričuvaju decu na nekoliko sati iako smo ih obavestili u jako kratkom roku. A, najbolje od svega – možete im verovati u potpunosti. To je osećaj neprocjenjive vrednosti!

  1. IMAJU BESKRAJNU ENERGIJU

Kad tetke dođu, naša deca nikada ne čuju: „Joj, ne mogu, tetka je previše umorna, umorna za igru.“ Ni za trčkaranje, ni za zasmejavanje, ni za lego, ni za puzzle, ni za vloziće. U redu, možda neke tetke nakon toga i odu svom čistom domu bez dece u kojem mogu zadremati popodne, ali kad su tu – 100 posto su prisutne!

  1. I ONO NAJVAŽNIJE – ISTINSKI VOLE NAŠU DECU

Neverovatno je pronaći nekoga ko voli našu decu bezuslovno kao i mi, posebno kada zbilja to ne trebaju. Ali, toliko puno tetka upravo to rade. I zato, u ime svih neispavanih mama, hvala svim tetkama i počasnim tetkama za sve što radite. Vaša podrška, vaše saosjećanje i vaša bezuslovna ljubav znači celi svjet našoj deci i nama!

PIŠE Ana Šefček

https://klokanica.24sata.hr/

 

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here