Home Predstavljamo НОВА КЊИГА! „ПРИРОДИ НА РАДОВАЊЕ“, Луција Тасић и Љиљана Андрић!!!

НОВА КЊИГА! „ПРИРОДИ НА РАДОВАЊЕ“, Луција Тасић и Љиљана Андрић!!!

349
0

На радост деце и свих који раде са њима, на радост љубитеља природе и свих еколошкиих удружења, на радост света који доживљава највећу еколошку кризу, објављена је књига “Природи на радовање“ ауторки Луције Тасић и Љиљане Андрић

Еколошко васпитање треба да буде један од главних сегмената васпитања младих генерација, а живот у скаду са природом, препознавање сигнала које нам природа шаље и живот у складу са њом треба да буде наша будућност. Али, све под условом да за себе и своје најближе, за генерације које долазе желимо здраву  и светлу будућност.

Еколошка публикација “Природи на радовање“ обављена је у прави час, када звоне сви црвени аларми, када је наша Мајка Земља угроженија него икад. Можда, лепа реч која гвоздена врата отвара успе нешто да преокрене и промени  за добробит свих нас.

У књизи се налазе еко песме са снажним порукама, песме за допуњавање, еко  драмски текстови са практичним поукама, еко енигматика у виду загонетки, питалица, еко укрштеница… Илустрације које су урађене као бојанке, дозвољавају да свако дете креира своју еко књигу.

Ово је вредна и ретка књига која служии  деци и “Природи на радовање“, а како рече једна од рецензента мр Гордана Брун: “Природа се чува не из страха него из љубави.“

ЕКОЛОШКИ ВАМ БИЛО!!!

 

КЊИГА МОЖЕ ДА СЕ КУПИ КОД АУТОРА ПУТЕМ ФБ ИЛИ МЕЈЛОВА lucijatasic@gmail.com i ljiljaandric75@gmail.com

ЦЕНА КЊИГЕ ЈЕ 700,00 + поштарина

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here