Home Predstavljamo MESTO GDE ĆETE DOŽIVETI ČAROLIJU! DOBRO DOŠLI U PETROLEND!

MESTO GDE ĆETE DOŽIVETI ČAROLIJU! DOBRO DOŠLI U PETROLEND!

74
0

AQUAPARK „PETROLAND“ je turističko-zabavna atrakcija u Srbiji i najmoderniji AquaPark na prostoru celog Balkana. Nalazi se na teritoriji opštine Bački Petrovac, nadomak Novog Sada, 120 kilometara od Beograda, isto toliko udaljen od granice sa Mađarskom, i samo 20 kilometara od graničnog prelaza sa Hrvatskom.

 

Petroland, oazu zabave čine šest bazena s različitim efektima, više od dvadeset najvećih i najbržih tobogana u Srbiji, prostrane plaže, sportski tereni i brojni ugostiteljski objekti. Geotermalna voda temperature oko 46°C, koja izvire iz dubine od 800 metara, omogućava da sezona traje duže, od aprila pa čak do oktobra meseca, dok moderna tehnologija obezbeđuje hlađenje vode tokom letnjih vrućina.

Od atrakcija možemo izdvojiti:

TOBOGANE:  neki od najzanimljivijih tobogana su: Black Hole dužine 128 metara, King Slide dužine 123,5 meatra, a najviši je Kamikaza na visini od 18 metara.

BAZENE: bazen za relaksaciju, bazen sa talasima, „divlja reka“, „dečiji raj“ i 2 bazena za spuštanje sa tobogana (u svim bazenima temperatura vode je od 25 do 32℃).

IGRALIŠTA: 3 sportska terena (fudbal i odbojka na pesku i travnate površine za razne sportske aktivnosti) i multifunkcionalni teren sa veštačkom travom. U okviru igrališta postoje fitness sprave.

PLAŽE: 4 velike prostrane plaže sa suncobranima i 2000 ležaljki čije je korišćenje besplatno.

UGOSTITELJSKE USLUGE: 6 lokala za hranu i piće i karipski bar u kome se mogu probati razni kokteli kao i nekoliko manjih objekata za prodaju sladoleda, kokica, slatkih i slanih poslastica.

Dopunske usluge:
– Foto studio
– Animatori za decu i odrasle
– Info pult
– Profesionalna spasilačka služba i služba obezbeđenja
– Pristup bazenima i toaletima je prilagođen invalidima
– Iznajmljivanje ormarića i trezora je besplatno
– Svlačionica sa ormarićima
– Besplatan parking na prostoru od 2 hektara (obezbeđena su parking mesta za autobuse i osobe sa posebnim potrebama), postoji parking za bicikle
– Postoji mogućnost plaćanja karticom i besplatna wifi zona
– Mogućnost organizovanja raznih događaja, team building aktivnosti za firme, grupnih poseta.

RADNO VREME „PETROLENDA“ JE OD 10,00 DO 19,00

Cene ulaznica su radnim danima za decu do 18 godina, studente od 19 do 26 godina, osobe sa posebnim potrebama, trudnice i penzionere 700,00 dinara a vikendom 800,00.

Odrasli radnim danima ulaz plaćaju 900,00 a vikendom 1.200,00

DACA VISOKA DO 90 CENTIMETARA IMAJU SLOBODAN ULAZ!

Deca do 18 godina, studenti (do 26 godina) i penzioneri treba da ponesu dokument (đačku knjižicu, indeks ili ček od penzije) kao dokaz da spadaju u ovu grupu.

Za popust, koji mogu koristiti trudnice i osobe sa posebnim potrebama, potrebno je priložiti potvrdu od doktora.

 

VIŠE INFORMACIJA NA SAJTU

http://www.petroland.rs/sr/

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here