Home Svet oko nas MAČKE OSEĆAJU BOLEST VLASNIKA: AKO NANJUŠI TEMPERATURU ILI NEŠTO TEŽE, MAČKA ĆE...

MAČKE OSEĆAJU BOLEST VLASNIKA: AKO NANJUŠI TEMPERATURU ILI NEŠTO TEŽE, MAČKA ĆE URADITI OVO!

332
0

Još jedan dokaz da su mačke magična bića. Da li ste primetili da su mačke uvek mirne i tihe? Stvar je u tome što su one u trajno meditativnom stanju. Zbog toga što je mačji mozak u stalnom stanju smirenosti, zato ova životinja može da “nanjuši” bolest kod vlasnika.

Naše telo se neprestano menja. Dišemo, krv nam prolazi venama, a u telu se neprestano proizvode hormoni. Ako ne naruši normalan rad tela, oslobađa se supstanca koju mačka odmah registruje. Zbog toga se veruje da mačke osećaju prisustvo bolesti kod vlasnika.

Sada će verovatno vlasnici mačaka reći da je to nemoguće jer mačke ne reaguju ni kada ih pozovu, a kamoli šta drugo. Ali morate da znate da mačke nisu psi, i one rade ono što one žele.

Ako imate grip ili prehladu, mačka će stalno biti u vašoj blizini. Verovatno ćete misliti da vaš kućni ljubimac ovako pokazuje ljubav, ali mačka jednostavno samo koristi vašu toplotu.

Postoje ljudi koji su tvrdili da su im mačke pomogle da otkriju rak. Trenutno ne postoje istraživanja koja bi potvrdila ovo, ali jedan čovek iz Kanade je pričao kako mu je mačka pomogla da otkrije rak pluća. Danima je tražila da leži na njegovim grudima.

Jedna žena iz Tenesija je odlučila da ode na pregled jer je njena mačka neprestalno spavala na njenoj dojci. Kasnije se ispostavilo da je imala rak dojke. Bez obzira da li verujete u ove priče ili ne, verujte da su mačke veoma inteligentne životinje – to im niko ne može osporiti.

Izvor: stil.kurir.rs

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here