Home Info LETNJI DEČJI SAJAM U BEOGRADU U SAVSKOM PARKU 12. I 13. SEPTEMBRA

LETNJI DEČJI SAJAM U BEOGRADU U SAVSKOM PARKU 12. I 13. SEPTEMBRA

50
0

Prateći aktuelne okolnosti i poštujući odluke i preporuke Kriznog štaba Vlade Republike Srbije, letnji Dečji sajam će se održati 12. i 13. septembra na otvorenom – u Savskom parku (Beograd na vodi)  od 11 do 19 časova. Ulaz je besplatan

Tradicionalni profesionalni sajam namenjen potrebama naših najmlađih ovog puta će biti održan uz maksimalne napore poštovanja svih bezbednosnih mera u cilju zdravstvene zaštite učesnika i posetilaca uz želju i obavezu da se opravda poverenje dece, roditelja i izlagača i zadrži epitet najradosnijeg dečjeg hepeninga.

Mališani i njihovi pratioci će moći da uživaju u druženju sa omiljenim junacima, pozorišnim predstavama, neprekidnom zabavnom programu na bini kao i na sportskom terenu uz brojna takmičenja, nagrade, edukativne radionice i ostale zanimljive sadržaje prilagođene novonastalim okolnostima na obezbeđenom otvorenom prostoru većem od 4.000 kvadratnih metara. Broj izlagača će zbog poštovanja mera i bezbednosne situacije biti smanjen.

Primarna obaveza organizatora je poštovanje preporuka obaveznog nošenja maski sa razdaljinom između štandova od najmanje 3 metra, obezbeđivanje dovoljne količine sredstava za dezinfekciju ruku i rigorozna kontrola da prostor na kome će se održati Sajam bude srazmerno popunjen posetiocima uz poštovanje ograničenja broja ljudi na jednom mestu na otvorenom. Ideja ovog Sajma je, pored ostalog, da pokažemo da život, uz ličnu i opštu odgovornost svih nas, može i mora da se odvija.

Iza naših najmlađih je, kao i iza svih nas, neočekivano težak period koji donosi obavezu da o psihofizičkom zdravlju brinemo sa još više pažnje, da ne zaboravimo zabavu ali i edukaciju kao i sportske aktivnosti . Uz podizanje svesti o odgovornosti prema drugima i prema sebi, verujemo da ćemo na ovaj način dati svoj doprinos da i dolazeći dani budu što manje neizvesni.

(Telegraf.rs/PR)

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here