Home Info KOНКУРС ЗА УЧЕНИКЕ ОСНОВНИХ ШКОЛА – „ШКОЛСКИ ЗЕЛЕНИ ПРЕСС 2018.“!

KOНКУРС ЗА УЧЕНИКЕ ОСНОВНИХ ШКОЛА – „ШКОЛСКИ ЗЕЛЕНИ ПРЕСС 2018.“!

48
0

Овим путем позивамо директоре основних школа, учитељице, учитеље, наставнице и наставнике да се са својим ученицима укључе у пројекат

„ШКОЛСКИ ЗЕЛЕНИ ПРЕСС“ путем слања чланака и фотографија

до 30. октобра 2018.

Циљ ШКОЛСКОГ ЗЕЛЕНОГ ПРЕССА је да се ученици укључе у препознавање добрих и лоших примера заштите животне средине у школи, око школе, у свом месту становања, у околини места становања и  њихова презентација путем чланака (текста) и фотографије.

Циљ ШКОЛСКОГ ЗЕЛЕНОГ ПРЕССА  је презентација радова на школској огласној табли, у школском информатору, на интернет презентацији школе а најбољи, најзанимљивији, најдуховитији, најкреативнији радови ће се публиковати у дечијем еколошком часопису „Чувари равнице“ и на сајту www.cuvariravnice.org.rs.

У програму „ШКОЛСКИ ЗЕЛЕНИ  ПРЕСС“ награђују се најбољи чланак (до 250 речи),  фотографија и фото прича (до 12 фотографија) у четири старосне категорије ученика (1-2 разред, 3-4 разред, 5-6 разред, 7-8 разред). Радови могу битни групни (три члана) и појединачни – што треба навести у пријави.

Детаљне информације о пројекту можете прочитати у часопису „Чувари равнице“, на интернет страници www.cuvariravnice.org.rs, на фејсбук страници ШКОЛСКИ ЗЕЛЕНИ ПРЕСС и упитом на мејл skolskizelenipress@gmail.com  да вам се пошаљу подаци о пројекту.

 

 

ЕКОЛОШКО УДРУЖЕЊЕ ГРAЂАНА „ЗЕЛЕНО ПИТАЊЕ“ И ЧАСОПИС „ЧУВАРИ РАВНИЦЕ“ ОВАЈ ПРОЈЕКАТ РЕАЛИЗУЈУ УЗ ПОДРШКУ РЕПУБЛИЧКОГ МИНИСТАРСТВА КУЛТУРЕ И ИНФОРМИСАЊА И УПРАВЕ ЗА КУЛТУРУ НОВОГ САДА

 

 

ПОСТАНИТЕ ДЕО „ШКОЛСКОГ ЗЕЛЕНОГ ПРЕСС-а“!

 

ПРИЈАТЕЉИ „ШКОЛСКОГ ЗЕЛЕНОГ ПРЕСС-а“ И  „ЧУВАРА РАВНИЦЕ“

Дечија еколошка емисија „Питам се, питам се“ РТВ ВОЈВОДИНА

ОДЛОЖЕНО ГЛЕДАЊЕ

http://media.rtv.rs/sr_ci/pitam-se/38768

ИНТЕРНЕТ РАДИО ЗА ДЕЦУ

www.kerefeke.org.rs

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here