Home Predstavljamo КАКО ПРВАЦИ ЈЕДНЕ НОВОСАДСКЕ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ ОПИСУЈУ И ЦРТАЈУ СВОЈУ УЧИТЕЉИЦУ

КАКО ПРВАЦИ ЈЕДНЕ НОВОСАДСКЕ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ ОПИСУЈУ И ЦРТАЈУ СВОЈУ УЧИТЕЉИЦУ

862
0

Ученици једне основне школе у Новом Саду су добили задатак да пишу на тему „МОЈА УЧИТЕЉИЦА“. Погледајте како прваци својим словима и цртежом виде своју учитељицу…

А.С. – Она воли кад смо добри. Она има плаву косу. Наша учитељица воли да нас зове цветићи. Наша учитељица воли добру децу која слушају на часовима. Моја учитељица не воли непослушну децу.

М.Ђ. – Она се лепо облачи. Она воли децу. Она има плаву косу и она воли кад су сви цветићи у учионици.

М.Р. – Она има плаву косу. И воли да се игра са нама и воли нас. Изгледа да зна јако лепо да се обуче и зато што је искрена. И оно што јесте. Она воли да се дружи са нама.

С.С. – Ја јако волим моју учитељицу.

М.С. – Моја учитељица је јако добра. Она нас грли и мази. Волим када ме похвали и када добијем добру оцену. Волим због ње да идем у школу. Моја учитељица је сјајна.

М.М. – Јако је добра, лепа је и има кратку косу. И води нас у позориште и биоскоп. Учи нас све и свашта. И воли цвеће.

Е.С. – Моја учитељица је добра. Она има лепу косу и велики осмех.

Н.П. –  Моја учитељица је лепа и љупка. Она нас свугде води: у позориште, биоскоп. Свиђа ми се њена коса и њена боја косе.

А.Р. – Она је лепа. Носи лепе хаљине. Има плаву косу. Она се шали. Она је најбоља. Моја учитељица воли нас цветиће. Моја учитељица воли цвеће.

К.М. – Моја учитељица се шали са нама. Она је најбоља учитељица и малкице је строга. И баш воли децу и зато ми се баш свиђа. Воли да иде у позориште. Она је зато најбоља учитељица и да умало да заборавим, зна да се лепо облачи. Она је најбоља учитељица.

Ј.Р. – Учи нас свашта нешто, али ја је волим и зато јој не спорим. Моја учитељица нас некад води у позориште. Када урадимо домаћи, она нам да смајлић. Зато је волим.

В.У. – Она је добра. Воли кад ми нешто урадимо тачно. Волим учитељицу зато што је добра. Моја учитељица је лепа кад обуче хаљину, мајицу, панталоне и има лепу фризуру. Моја учитељица воли много да се шали.

С.К. – Моја учитељица је лепа. Има лепу плаву косу. Моја учитељица је јако лепа. Ја волим моју учитељицу зато што је оно што јесте.

А.В. – Ја волим да учим са својом учитељицом. Моја учитељица воли кад ми неки задатак урадимо. Ја волим своју учитељицу зато што учи са нама.

И.Р. – Моја учитељица воли да облачи кошуљу. Она воли кад јој нешто дам. Воли да пије кафу. Она има лепу боју косе. Она воли фармерке. Ја моју учитељицу волим. Моја учитељица воли штикле. Има лепе трепавице. Има лепе обрве. Има леп сат.

С.Л. – Моја учитељица је лепа и добра и радосна и воли нас. Воли да нам помаже. Воли нас кад урадимо задатке или контролни урадимо добро. Ја волим своју учитељицу зато што је лепа и добра и искрена.

У.Т. – Она је лепа. Она се лепо облачи. Она је јако добра учитељица. Воли кад је слушамо, она воли да се шали са нама. Ја волим своју учитељицу зато што је добра према мени.

С.Ђ. – Она је увек весела. Наша учитељица воли цветиће. Она је нежна.

Б.К. – Моја учитељица је модерна. Моја учитељица воли кад смо добри. Има лепе мајице и волим је пошто и она нас воли. У њој има пуно душе.

Л.М. – Лепа је. Воли музику и позориште. Лепо се облачи. Воли када ми урадимо домаћи. А волим је зато што и она воли мене.

Л.В. – Моја учитељица ретко кад погреши. Она је увек добра. Она увек воли кад се лепо играмо. Она увек воли кад смо добри. Волим своју учитељицу зато што има леп шал.

 

 

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here