Home Zanimljivosti IMA 10 GODINA, 200 KILOGRAMA I STALNO JE GLADAN

IMA 10 GODINA, 200 KILOGRAMA I STALNO JE GLADAN

35
0

Ajra Somantri ima 10 godina, živi u Indoneziji i težak je 190 kilograma.

Pre je imao više od 200 kilograma, ali je uz pomoć dijete, tokom koje je jeo instant nudle i pio dijetalnu Koka-kolu, uspeo malo da smrša.

Njegova težina je previše za njegove kosti, pa se jedva kretao po kući. U školu nije išao, ostajao je kod kuće i kupao se u malom bazenu. Ajra nije mogao da nađe odjeću za sebe, pa je vreme uglavnom provodio go sa plaštom oko struka.

Njegovi roditelji, majka Rokaja i otac Ade, kažu da su sinu davali pet puta dnevno da jede. Uglavnom pirinač, meso i nudle, ali se dečak žalio da je i dalje gladan.

 

Doktori su pokušali sa zdravom ishranom, ali kako njegova težina nije padala dovoljno brzo odlučili su da smanje veličinu njegovog želuca. Ajra je uspeo da izgubi samo devet kilograma za četiri meseca pre operacije 17. aprila ove godine.

Pre operacije pet puta dnevno je jeo paket rezanaca, koje je zalivao dijetalnom Koka-kolom. U pet dnevnih obroka išli su i pirinač, riba, govedina, supa od povrća i dva jela od soje koja mogu da pojedu dve odrasle osobe.

Dve nedelje nakon operacije dečak je uspeo da skine još 17 kilograma. I posle operacije, Ajra i dalje neprestano oseća glad.

https://www.youtube.com/watch?v=iK71ft0L0VE

Autor: Sputnjik

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here