Home Vesti HUMANITARNO PRODAJNA AKCIJA RADIO TELEVIZIJE VOJVODINE „DARUJMO DECI OD SRCA...

HUMANITARNO PRODAJNA AKCIJA RADIO TELEVIZIJE VOJVODINE „DARUJMO DECI OD SRCA “

19
0

Osnovna ideja ovog humanitarnog događaja  je da više od 1.000 radnika Javne medijske ustanove RTV daruje svoju očuvanu  garderobu u humanitarne svrhe kako bi novac prikupljen prodajom bio prosleđen deci kojoj je novac za lečenje  najpotrebniji.

Kao zaposleni u  Javnoj medijskoj  ustanovi osećamo potrebu da aktivno   pomognemo  prikupljanjem novca koji bi ubrzao izlečenje više dece.

Ideja je da svi zaposleni  u RTV-u,  a naročito ličnosti koje stoje iza poznatih radijskih  glasova i  naša poznata tv lica doniraju svoju očuvanu garderobu u humanitarne vrhe.

Za  pultom će biti  organizovana prodaja muške, ženske i dečije garderobe po simboličnoj cebi od 100 dinara.

Građani mogu da doniraju i zanimljive predmete, kao i  marame, kravate, torbice i očuvanu dečiju obuću koja će nakon akcije, ukoliko se ne proda,  biti prosleđena  Crvenom  krstu.

Specijalni gosti biće momci iz Državnog posla koji će takođe donirati svoje predmete i garderobu.

Prikupljeni novac biće darovan roditeljima dece obolele od malignih bolesti i Udruženju roditelja dece obolele od šećerne bolesti „Plavo srce“, kao i za lečenje  našeg sugrađanina devetogodišnjeg dečaka Luke Krivokapića kome je potrebna transplantacija matičnih ćelija u Ukrajini.

Budimo humani!

Darujmo ono bez čega možemo,  za lepšu budućnost dece!

Humanitarna akcija Darujmo deci od srca biće održana u četvrak  1. 6. 2017. od 10 do 15 h  i u  petak 2.6.2017. od 10  do 19 h u holu Studija M Radio Novog Sada. Pozivamo Vas da učestvujete u aukcijskoj kupovini Odeće koja ima priču,  u To će biti haljine,  kostimi i odela poznatih radijskih i tv lica kao i zanimljivi predmeti.

Petak od 18 do 19 časova u donjem holu Studija M.

Akciju  inicira Dečiji program Prvog programa Radija, uz podršku  rukovodstva RTV sa zaposlenima, uz pomoć Samostalnog  sindikata RTV.

Akciji se pridružilo i Udruženje penzionera RTV, a očekujemo da će se pridružiti svi građani i javne ličnosti iz kulturne, sporta i umetnosti.

Nadamo se i očekujemo da će se  zaposleni u  RTV i građani  ujedininiti   u velikoj humanitarnoj akciji  Darujmo deci od srca.

Opranu  i očuvanu garderobu i zamimljive predmete kao i odeću za aukciju možete  doneti  u četvrtak i petak 1. i 2. juna od 9.30 do 15 časova

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here