Home Info HUMANITARNA AKICIJA SAKUPLJANJA HRANE I POMOĆI ZA ŠAPICE 5 NS AZILA

HUMANITARNA AKICIJA SAKUPLJANJA HRANE I POMOĆI ZA ŠAPICE 5 NS AZILA

45
0

U subotu, 19. juna 2021. godine od 16,00 do 20,00 u Novom Sadu na centralnom platou SPC „Vojvodina“ održaće se Eko manifestacija „NEKO TVOJ“ (drugi deo, koji je odložen zbog kiše 6.6.2021.). SVEČANO OTVARANJE JE U 17,00.

NEKO TVOJ je nova edukativno – kulturno – humanitarna platforma koja na jedinstven način promoviše odabranu temu – prva je EKOLOGIJA. MISIJA je promocija kosmopolitskih vrednosti. CILJ je unapređenje ekološkog ambijenta i osnaživanje ličnog kosmopolitskog potencijala mladih.

SVETSKI DAN ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE je bila prilika da se napravi dobra sinergija kreativnih predškolaca, osnovaca, srednjoškolaca i studenata, društveno odgovornih  institucija i organizacija, medija. Jedan deo manifestacije je održan u nedelju, 6.6.2021. ali se druga polovina nije mogla održati zbog loših vrmenskih uslova.

SPECIJALNI PROGRAMI za DECU:

LETEĆA DRUŽINA, BISER NUTRI AKADEMIJA & NATIONAL GEOGRAPHIC SRBIJA, ZOOVETOV home sweet home, ZOOHIGIJENA – Edukacija za PET generaciju, ŠAMPIONSKE IGRE – KONDOR pas šampion & dresser Miki, KUMAŠIJSKO POSELO – kako postasti kum/a kuci iz azila, SREĆNO ĆOŠE – nagrade za decu i roditelje, Zabavni parkić…

Specijalni program manifestacije UDOMI za RADOST!!! posvećen podizanju svesti građana o važnosti udomljavanja napuštenih kuca. 10 KUCA iz Azila DOBRA NADA biće posebni gosti manifestacije koji će svojom ljupkošću, dobrotom, lepotom osvajati srca Novosađana u nadi da će baš oni biti udomljeni i naći svoj zauvek dom.

Ovogodišnja tema će biti važnost i uloga PSA u suživotu sa ljudima.  Iz mnogo različitih aspekata će na simboličan i afirmativan način biti prikazana ova tema.

Pozivaju se građani, škole i vrtići da se odazovu u što većem broju…

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here