Home Predstavljamo GLUMICA HAL BERI JE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA PRVI PUT POKAZALA LICE ČETVOROGODIŠNJEG...

GLUMICA HAL BERI JE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA PRVI PUT POKAZALA LICE ČETVOROGODIŠNJEG SINA

119
0

POPULARNA glumica Hal Beri je iznenadila pratioce na instagramu kada je tokom odmora na Bora Bori objavila fotografiju na kojoj se vidi lice njenog sina Macea-Roberta. Do sada to nije radila jer se, kako kaže, brinula o privatnosti svoje dvoje dece.

“To je bila borba“, komentarisala je svoju odluku za časopis Extra. “Zaista ne volim da pokazujem svoju decu, ali shvatam da su ljudi odlučni i osećam da ih želim uključiti. No ne želim potpuno izložiti decu. Želim da ih na neki način zaštitim pa je polovina lica sasvim u redu.“

Beri i njen bivši suprug Olivier Martinez postali su roditelji Macea-Roberta u novembru 2013. Iz veze s Gabrielom Aubrijem Beri ima 10-godišnju devojčicu Nahlu Arielu.

Glumica je još u novembru 2016. objavila sliku svoje dece na kojoj se ne vide njihova lica. Jedan ju je pratitelj prozvao upitavši: “Zašto im skrivaš lica? To su predivna deca, zašto ih ne pokazati?“

Dobitnica Oskara tada je odgovorila da se s takvim pitanjem ne sreće prvi put.

“Primetila sam takvo pitanje nekoliko puta pa ću razjasniti da se ne stidim dvoje dece. Pokušavam da pronađem kreativan način da ih uključim u svoje društvene mreže jer su najvažniji u mom životu, ali moram poštovati njihovu privatnost. Oni su samo deca“, napisala je.

“To je moje uverenje. Ne kritikujem druge zbog njihovih stavova, a moj posao je da štitim svoju decu koliko god je moguće. Kada odrastu i dođu u doba da mogu sami da dele svoje fotografije na društvenim mrežama, neću ja odlučivati za njih. Razumete?“, zaključila je glumica.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here