Home Svaštara GENIJALAN TRIK S NALEPNICAMA OLAKŠAĆE MALIŠANIMA OBUVANJE CIPELA

GENIJALAN TRIK S NALEPNICAMA OLAKŠAĆE MALIŠANIMA OBUVANJE CIPELA

129
0

Sigurno ti se često dogodi da dete zameni cipelice, jednostavno ne zna koja od njih je za desnu, a koja za levu nogu! Međutim, jedna mama je osmislila odličan trik koji će vam olakšati (ispravno) obuvanje cipelica svaki put…

Jutra pre odlaska u vrtić, školu ili na posao uvek su prilično haotična, posebno kada imaš malu decu, stoga je svaki trik koji olakšava spremanje dobrodošao kako bi se stvari barem ujutro odvijale mirnije.

Naši mališani se često muče s obuvanjem cipela na pravu nogu – što može oduzeti puno vremena. Jedna mama je podelila na Instagramu odličan trik koji štedi vreme i pomoću kojeg će tvoji mališani s lakoćom obuti cipele. Australijanka Šantel Mila, mama dvoje dece, redovno deli savete i trikove za domaćinstvo na svojim profilima na TikTok-u i Instagramu.

U moru trikova, posebno nam se svideo ovaj jednostavan trik za koji ti ne treba ništa više od nalepnica i makaza koje vrlo verovatno već imaš kod kuće. Sve što treba da uradiš je da odabereš nalepnicu koja će se svideti tvom mališanu, presečeš je po sredini, na način da kada se spoji čini jednu celinu.

Svaku polovinu potrebno je staviti u cipelu, na način na koji je prikazan na slici. Deca jednostavno treba da usklade, odnosno spoje nalepnice kako bi znala koja je koja cipela. Stvarno je prilično jednostavno.

Roditelji koji su pogledali isečak bili su vrlo zahvalni na ovom triku, a jedan je tata priznao: „Doslovno sam jutros imao ovaj problem sa svojim mališanom, hvala.“

POGLEDAJTE SNIMAK

https://www.thescottishsun.co.uk/fabulous/6786435/simple-hack-mum-school-run-easy-sticker-shoe/

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here