Home Info ФЕСТИВАЛ НОВИХ ЕНЕРГИЈА У НОВОМ САДУ

ФЕСТИВАЛ НОВИХ ЕНЕРГИЈА У НОВОМ САДУ

23
0

Фестивал нових енергија“ намењен је најмлађима, а одржава се на територији месне заједнице “Гаврило Принцип“ на Новом насељу, у периоду од 02. јуна до 15. септембра. Клуб манекена Новог Сада и МЗ “Гаврило Принцип“ су организовали овај фестивал који ће трајати целог лета. Деци Новог Сада биће понуђене разноврсне активности усмерене на то да код њих подстакну стваралаштво, да им омогуће простор да се искажу и да науче пожељне и позитивне обрасце понашања.

Распоред програма Фестивала објављује се свакодневно а на дневном нивоу све активности и информације могу се добити на фејсбук страници FestivalnovihenergijaNoviSad, инстаграм профилу, festivalnovihenergijans и путем мејла festivalnovihenergijans@gmail.com

Програми Фестивала усмерени су на развој стваралаштва и креативности деце и младих, кроз различите радионице у свим областима које су битне за њихов развој, а биће обухваћене различите теме, од креирања слободног времена, бонтона, развијања хуманости и слично.

 

 

 

 25. јула СРЕДА – од 18,00 часова одржаће се велики програм на дечјем игралишту у улици Партизанских база. У програму ће бити подсећање на заборављене игре, најлепше бакине приче, вештина екипе, цртање на тему * ПОРОДИЧНО БЛАГО*, лимбо данце, трибина са темом * ПОРОДИЧНО БЛАГО *, плес, рецитал, глума и пријаве за разна учешће у програму 15. септембра.

Фестивал нових енергија је подржала Управа за културу Града Новог Сада.

 

 

        СВИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ  ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ МОГУ ДА СЕ ЈАВЕ НА:

festivalnovihenergijans@gmail.com или на телефон

063/509-598 Тибор i 062/800-7823 – Сања

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here