Home PROMO DEČIJI HOR „ZVONČIĆI“ NEDELJOM OD 12,00 DO 13,00 – INTERNET RADIO ZA...

DEČIJI HOR „ZVONČIĆI“ NEDELJOM OD 12,00 DO 13,00 – INTERNET RADIO ZA DECU „KEREFEKE“

224
0

INTERNET RADIO ZA DECU „KERFEKE“  vam u okviru emisije „SVE PESME SVETA“, koja se emituje nedeljom od 8,00 do 17,00, predstavlja predivne pesme dečijeg hora „Zvončići“ iz Novog Sada. NEDELJA OD 12,00 DO 13,00!

 

Dečji hor ,,Zvončići,, je osnovan februara 1996 god. sa zeljom da uz dečije pesme i muziku okuplja namlađe, usađuje im ljubav prema muzici uz druženja i nastupe kao i da uspostavi temelje horskog pevanja u Novom Sadu.

Danas „Zvončići“ imaju oko 40 članova usrasta od 4 do 11 godina sa kojima od samog osnivanja hora rade dugogodišnji muzički pedagog Olga Živković i Branko Ružičin. Probe hora se održavaju u OŠ,,Đorđe Natošević,, dva puta nedeljno. Audicije za prijem novih „Zvončića“ održavaju se tokom cele školske godine.


Iza 17 godina postojanja „ZVONČIĆA“, stoji osam snimljenih albuma sa dečijim pesmama, jedan snimljeni album sa duhovnom muzikom i jedan sa tamburaškim orkestrom RTV „Vojvodina“ i starogradskim pesmama, saradnja sa renomiranim kompozitorima, mnogobrojni nastupi i priznanja, uspesi naše dece na domaćim i svetskim takmičenjima, humanitarne akcije, video spotovi, fotografije i uvek nasmejana lica naših veselih ZVONČIĆA.

O ovom divnom horu pročitajte više na http://www.zvoncici.com/index.php

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here