Home Poznati DEČAK SA OMOTA KINDER ČOKOLADE JE ROĐEN U BEOGRADU

DEČAK SA OMOTA KINDER ČOKOLADE JE ROĐEN U BEOGRADU

569
0

Sigurno svi jako dobro znate dečaka sa omota Kinder čokoladica, ali… On više nije dečak, ima 29 godina, bavi se manekenstvom i glumom, i sada je prilično mišićav.

Alesandro Eger pojavio se na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji i mnogi su se zapitali – ko je ovaj zgodni i elegantni muškarac?

Možda na prvi pogled njegovo lice nije bilo poznato, ali ispostavilo se da je i te kako poznat, i mnogima asocijacija na detinjstvo.

Zašto? Zato što je Alesandro dete sa Kinder čokoladice, verovali ili ne.

KO JE ALESANDRO EGER?

Ovaj mladić je model srpsko-italijanskog porekla, koji je nakon uspeha u svetu manekenstva spreman da se oproba čak i na filmskom platnu.

Rođen je 6. septembra 1991. godine u Beogradu, ali ubrzo se sa porodicom seli u Italiju kako bi pobegli od rata. Ostalo je istorija; postao je jedno od najpoznatijih lica sa omiljenih slatkiša svakog deteta.

Bio je dete Kinder čokoladica. Ono nasmejano lice na omotu najpoznatijih čokoladica upravo je njegovo i krasilo ga je nekoliko godina.

Od tada je prošlo dosta vremena, ali njegova strast prema poziranju pred objektivima nije prestajala. Postao je profesionalni model i često viđen na prestižnim revijama, a posebno je značajno da je radio za luksuzne vodeće modne kuće „Dolce & Gabbana“ i „Versace“. Ali, to nije sve, jer je njegova strast bila usmerena i prema glumi, pa je već sa 17 godina bio angažovan u raznim reklamama.

Možda ga se sećate i iz nekih serija, među kojima je „A doctor in the family“ i sitkom „The Band“.

Zvanično je postao poznat 2017. godine, kada je sa majkom Kristinom, sa kojom je uvek imao konfliktnu vezu, učestvovao u rijaliti takmičenju „Peking Ekspres“ koje prati parove dok stopiraju od ili do Pekinga.

Zgodni 29-godišnji Srbin danas na Instagramu ima 102.000 pratilaca i ovog momenta 375 objava.

IZVOR

https://www.telegraf.rs/jetset/holivud/3234947-omiljeni-kinder-decak-je-rodjen-u-beogradu-sad-ima-29-i-izgleda-neverovatno-a-slike-su-mu-nevaljale?fbclid=IwAR1oYQjglNRgzj2QK-Do3XGedY69B9IGGyaanrT8jwmsmN2L8lcw69gr5aMhttps://www.telegraf.rs/

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here