Home Predstavljamo DA LI BI VAŠE DETE VOLELO DA ODLAZI U ŠKOLU KOJA LIČI...

DA LI BI VAŠE DETE VOLELO DA ODLAZI U ŠKOLU KOJA LIČI NA SCENE IZ CRTANIH FILMOVA KAO OSNOVNA ŠKOLA U SINGAPURU?

122
0

Većina osnovnih škola izgleda prilično slično. U zavisnosti od toga u koje su vreme građene možemo reći da su tipske na ovaj ili onaj način.

 

Iako danas malo ko govori o značaju takvih ustanova, osim u vreme predizbornih kampanja, mi smo odlučili da vam pokažemo kako izgleda jedna škola u Singapuru, koja sa pravom i ponosom može da se nazove mestom gde se dečija mašta, znanja i veštine razvijaju.

 

„Nanyang“ osnovna škola koja sebi ima pridruženu i predškolsku ustanovu, u Singapuru, je pravi primer toga kako bi trebalo da izgleda mesto u kojem svakodnevno uče ali i rastu deca.

Zahvaljujući psihodeličnom dizajnu koji je delo studija pod nazivom Studio 505 i biroa za projektovanje i izgradnju LT & T, deca su dobila vijugave putiće i fasade kao i mali amfiteatar, a sve to u predivnim duginim bojama.

 

Ako mislite da je išta od navedenog i prikazanog pogrešno, najbolje bi bilo da pitate svoje dete da li bi volelo da odlazi u školu koja liči na scene iz crtanih filmova ili uživa što se svakodnevno vraća u zgrade koje su vazda anemično ružičaste, zelene ili žute boje.

 Izvor: citymagazine

 

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here