Home Info AVIOKOMPANIJA DELI BESPLATNE KARTE ZA DECU, A POTREBNO JE DA ISPUNITE SAMO...

AVIOKOMPANIJA DELI BESPLATNE KARTE ZA DECU, A POTREBNO JE DA ISPUNITE SAMO TRI USLOVA

19
0

Zamislite da želite na porodični odmor, ali imate problema sa budžetom i neko vam kaže – za decuje put besplatan. Upravo to odlučila je da uradi jedna skandinavska aviokompanija, pa će se deca u njihovim avionima ove godine moći da se voze za džabe. Međutim, postoje tri uslova koja moraju da se ispune.

 

  1. Scandinavian Airlines najavio je da će samo deca do 11 godina imati pravo da besplatno lete avionom. Ipak, i tu ima caka, jer iako je sama karta besplatna, i dalje je potrebno da se plate druge usluge u avionu.

  1. Takođe, ova ponuda važi samo za decu koja sa odraslima putuju baš u Skandinaviju, jer je aviokompaniji cilj da što više turista poseti upravo ovaj deo Evrope.

  1. Loša je vest da se ova akcija odnosi samo na putnike iz Sjedinjenih Američkih Država, a ideja je da se što više ljudi privuče u Skandinaviju, pa se aviokarte za decu neće naplaćivati.

 

 

Ali uprkos tome, ne treba sumnjati kako će mnogi Amerikanci iskoristiti ovu akciju, posebno jer se ona odnosi na letove iz Bostona, Majamija, Vašingtona, San Franciska, Los Anđelesa prema nordijskim zemljama.

Mi se samo nadamo da će neko ovakvu akciju napraviti i u našoj blizini, pa da i naši najmlađi osete kako je to putovati besplatno.

(Telegraf.rs/punkufer.dnevnik.hr)

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here