Home Svaštara 5 POZNATIH MAMA KOJE SU PRVO DETE RODILE U 40-IMA

5 POZNATIH MAMA KOJE SU PRVO DETE RODILE U 40-IMA

604
0

Dženet Džekson je svoje prvo dete, sina Eisa Al Mana, rodila 2017. s 50 godina s čime je postala rekorderka u holivudskim krugovima. Ali Dženet nije jedina „stara prvorotkinja“. Donosimo listu 5 slavnih žena koje su postale majke nakon 40. godine života.

 

Dženet Džekson nije jedina, a danas ni toliko retka takozvana „stara prvorotkinja“. I dok su se nekada žene koje su rodile u 30. godini života već smatrale „starim prvorotkinjama“, danas je situacija potpuno drugačija.

Pre 20 godina starim prvorotkinjama ili latinski rečeno primipara vetusta, smatrale su se sve trudnice od 30 godina na dalje, ali danas se službena granica pomakla na 35 godina. U današnje vreme vrlo je česta pojava da žene odluče kasnije da postanu majke te takve rodilje više nisu nikakva novost niti iznenađenje.

A da za sretnu vest nikada nije kasno, dokazale su poznate lepotice i zvezde koje su postale majke u četrdesetima.

 1. Beverli D’Anđelo

  U 49. godini života simpatična glumica Beverli D’Anđelo je postala majka dečaka Antona i devojčice Olivije. Otac blizanaca je njen tadašnji dečko Al Paćino.

 1. Đina Dejvis

  S 46 godina oskarovka Đina Dejvis je na svet donela kćerkicu Alizeh. Dve godine posle Đina je rodila dvoicu dečaka, blizance Kiana i Kaisa koje je rodila s 48 godina.

 1. Hal Beri

  Prelepa glumica je svoje prvo dete, kći Nahlu rodila s 41 godinom, a pet godina kasnije rodila je prekrasnog sinčića Macea.

 1. Kim Basindžer

  Prekrasna oskarovka Kim Basindžer s tadašnjim mužem Alekom Boldvinom je dobila ćerku Ireland. Kim je postala majka u 42. godini života.

 1. Selma Hajek

  Popularna glumica i njen suprug Fransoaz-Henri Pinao srećni su roditelji devojčice Valentine. Salma je ćerkicu rodila u 41. godini života.

 

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here