Home Svaštara 10 RAZLOGA ZAŠTO JE TREĆA GODINA ‘GORA’ OD DRUGE

10 RAZLOGA ZAŠTO JE TREĆA GODINA ‘GORA’ OD DRUGE

95
0

Pročitajte duhovitu listu razloga zašto je puno ‘gore’ imati trogodišnje dete nego dvogodišnje

 

1. S dve godine jedva govore. S tri godine ne prestaju dа govore.

2. S dve godine plaču. S tri godine imaju epske ispade besa, takve da ste ponekad uvereni da su ‘opsednuti đavolom’.

3. S dve godine jedu sve što stavite pred njih. S tri, kao da jedu svega tri namirnice… obično one koje ne želite da jedu.

4. S dve godine kupanja traju desetak minuta i rezultat je čisto dete. S tri godine kupanja traju oko sat vremena i rezultat je mokro kupatilo, mokri roditelji i 16 iskorišćenih peškira.

5. S dve godine nose pelene koje se menjaju pod vašim budnim okom. S tri, naučeni su na nošu i svet se vrti oko njihovog stomaka i creva.

6. S dve godine pažnju im privuče čokoladica u prodavnici. S tri godine imaju celi spisak stvari koje žele da im kupite.

7. S dve godine dopuštaju vam da ih oblačite i izgledaju tako slatko i nevino. S tri godine insistiraju na tome da sami izaberu odeću i izgledaju kao da su ispali iz crtanih filmova.

8. S dve godine ne vole kad se zaprljaju. S tri godine jedva čekaju da se valjaju u blatu.

9. S dve godine dopuštaju vam da radite stvari umesto njih zbog čega uštedite jako puno vremena. S tri godine žele apsolutno sve sami da urade zbog čega sve traje ZAUVEK.

10. S dve godine, manipulacija im je posljednja stvar na pameti. S tri godine, poseduju vas. I svesni su toga jako dobro.

PIŠE ANA ŠEFČEK

https://miss7mama.24sata.hr

 

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here