Home Zanimljivosti 10 NAJSKUPLJIH IGRAČAKA ZA DECU NA SVETU

10 NAJSKUPLJIH IGRAČAKA ZA DECU NA SVETU

3647
0

Svi se slažu da nema ništa lepše nego videti ozareno dečije lice kada pronađe svoj željenu igračku ispod okićene jelke!…. Roditelji često ne žale novca da svojoj deci poklone igračku za rođendan ili novu godinu koja je izuzetna, lepa i originalna. Naravno, ovo što će te pročitati u nastavku nisu najskuplje igračke na svetu koje postoje. Svake godine pojavi se neka nova naskuplja, ali ove prelaze normalne cene igračaka pa možemo reći da su najskuplje igračke.

Ponekad ti pokloni igračke, mogu da budu neka mala sitnica kojoj cena ne prelazi par evra pa do igračaka za decu koji vrede i po nekoliko hiljada dolara! I zato smo mi za vas pripremili listu od 10 najskupljih novogodišnjih (rođendanskih) igračaka za decu na svetu
10. LEGO Star Wars Ultimate Collector Millennium Falcon 

Ova zapanjujuća dečija igračka LEGO sigurno nije jeftin poklon detetu, ali je činjenica da je ovo izdanje pravo blago za kolekcionare sve u svemu pojačava cenu ove igračke. Inače ovaj LEGO Star Wars Millennium Falcon model  se sastoji od 5195 komada LEGO kocki! A igračka nije baš  ni mala 84 cm je duga 56 cm ima širine a 21 cm je visoka. Ako imate dečaka  sigurno će mu se dopasti ovakva igračka, ali vama neće jer da bi ste kupili ovu igračku trebalo bi da izdvojie sumu do 3,888.88 dolara!
9. Kućni simulacijski trkaći sistem

Ovaj gadžet igračka Pro Racing Video Game Simulator može videti na nekim takmičenjima video igara. Sistem dolazi sa upravljačem i pedalama uz lepo udobno oblikovano sedište. Postoje tri zvučnka i više zadnjih zvučnika, tako ako se odlučite ovako nešto kupiti kao polkon za novu godinu svom mališanu znajte da će doživeti pravo trkaće iskustvo. Na kraju da vam otkrijemo i cenu Kućnog simulacijskog trkaćeg sistema ona iznosi 4.000 dolara!

 

8. Zoltar mašina koja predviđa budućnost 

Zoltar mašina ( igračka) koja proriče budućnost! Verovatno ovako nešto bi se sigurno dopalo kao novogodišnja ili rođendanska igračka vašem klincu i klincezi. Oni malo starji se sigurno znaju za film „Big“ iz 1988. godine sa Tomom Henksom gde se pojavljuje ova mašina-igračka. Iako izgleda veoma staromodna igračka ona i dan danas ima neverovatnu cenu! Te tako ako se odlučite za ovako nešto biće vam potrebno da izdvojite oko 9.000 dolara za ful verziju koja može da pomera uši usta ruke glavu dok jefitnija verzija košta manje 5.000 dolara!

 

7. Dečija kuća Grand Victorian

Ova dečija igračka je tematska mini-kuća Viktorijanskog izgleda i kao da je direktno došla iz neke bajke i mogla bi biti idealan poklon deci ( pod uslovom da imate viška novca). Roditelji mogu po žeji da izaberu prozore, daske kao i samu boju kućice. A tu je i prava kuhinja kao i sav nameštaj koji mogu devojčice same ili njihovi roditelji da izaberu?!. U ovu kućicu mogu ući i odrasli  jer joj je visina oko 2 metra. Cena ove kuće je 24.000 dolara

6.Mini F40 Ferrari 

Svaki klinac dok odrasta sanja da vozi i poseduje automobil,  tj neki skupi auto poput Ferarija. Ipak sada  ovaj „dečiji“ san može se može postati java i može ostvariti u vidu igračke . Ova igračka je replika stvarnog F40 Ferarija i ovaj automobil je dovoljno velik za bilo koje dete koje želi da se „provoza“ u svom mni Ferariju. Naravno, nije moćan ako pravi ali mi je cena „moćna“ celih 25.000 dolara!

5.Dečiji automobil Junior Off Roader 

Roditelji koji se odluče za ovakavu igračku detetu ( pomalo neočekivan za dete) sigurno dobijaju neverovatno realno dečije vozilo, koje će pomoći vašem detetu da u najranijem dobu nauči upravljati automobilom. U ovom automobilu je gotvo sve realno, tu su podesiva kožna sedišta  koja su savršena i omogućuvaju deci svih veličina da komotno sede i voze ovu igračku automobil . Tip ovog dečijeg vozila je Chrysler Jeep CJ7 i pokreće ga plin težina mu je od 300kg i cenu od 32,350$.

 

4.Fantastična pepeljugina kočija

Ako se odlučite svom detetu da kupite ovako nešto za poklon verujemo da će vaša devojčica ostati bez reči. Jer će uz ovaj poklon će se osećati kao prava princeza sa pravom kočijom iz snova (ili bajke). Ova igračka je ručno rađena od stakla, plastike i drveta i dugačka je od 6 metara. Ali i lepu cifru od 47.000 dolara

3.Barbika u dijamantima

Verujemo da sve devojčice vole Barbike. Ali ako se roditelji odluče za ovakav poklon igračku za novu godinu ili rođednan to jeste Barbiku moraju znati da je ova barbika specijalna. Nju je kreirao australijski proizvođač nakita Stefano Canturi.Ova Barbika poseduje ogrlicu od pravih dijamanta i vredi 300.000 dolara pa roditelji izvolite….

2.Dinosaurus

Dobro ne znamo da li be se manjem detetu sviđalo ovako nešto kao poklon ( jer verujemo da bi ga preplašilo) ali onim malo većim i oni koji vole dinosauruse ovaj poklon  za novu godinu bi bio idealan! Dinosaurus za decu u prirodnoj veličini poznate marke Hammacher Schlemmer, rećićemo vam da košta neverovatnih 350.000 dolara!
1.Maketa Lamborghini Aventadora 

I za kraj smo vam ostavili maketu (igračku) Lamborghini Aventadora koja je osam puta manja od pravog automobila. Ovaj  Lamborghini Aventador napravljen je od zlata i dijamanata i nosi epitet najskuplje igračke na svetu. Tvorac najskuplje igračke je Robert Gulpen i ona košta  neverovatnih 4,800.000 dolara, dok pravi Aventador košta „samo“ 380.000 dolara.

 

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here